restaurant-oltenia-craiova

EVENIMENTE FERICITE DIN VIATA TA

Salonul nunta cu acelasi nume din cadrul Oltenia Hotel, isi propune sa va ofere atmosfera romantica dar plina de prospetime a unui eveniment de cel mai inalt rafinament. Design-ul de lux, proiectat pentru un salon de nunta modern, rafinat si vizionar, cu o capacitate de pana la 400 de locuri, este menit sa inspire si sa creeze dintr-un eveniment special unul cu adevarat memorabil. Evenimentele organizate in aceasta sala vor fi pline de viata, culoare, muzica, meniuri sofisticate si veselie.

Experienta unei nunti, a unui botez, a unei aniversari sau a unei petreceri la Hotel Oltenia este intru totul unica si speciala incat „veti povesti ca a fost altfel”…

Evenimentul tau este despre tine, iar responsabilitatea noastra este sa exprimam acest lucru. Misiunea noastra in organizarea evenimentelor este de a defini unicitatea fiecarei manifestari de acest tip la care participam ca organizatori. Hotel Oltenia este proiectat pentru a exprima cu fidelitate dorintele si emotiile invitatilor nostri, fie ca sunt sau nu formulate cu exactitate.

  Avantaje:

  • Nu se percepe taxa de tirbuson pentru bauturile spirtoase
  • Meniuri personalizateTur Virtual
  • Tarife speciale la cazare pentru invitatii la eveniment
  • Camera dubla gratuita pentru miri
  • Aranjamentul salii GRATUIT