Hotel Oltenia  va prezinta Sala Oltenia Ballroom, ideala pentru evenimentele fericite din viata ta.

Hotel Oltenia a proiectat un spatiu ireprosabil ce functioneaza dupa rigorile unui restaurant de lux dar care se adapteaza la cerintele unei locatii pentru orice tip de eveniment: organizare botez, organizare nunta, organizare revelion, organizare evenimente corporate, organizare receptii, organizare evenimente mondene, dineuri, degustari de vinuri, prezentari de moda sau orice fel de alte tipuri de festivitati. Hotel Oltenia va pune la dispozitie acest salon cochet, rafinat si special, acest salon se adapteaza fiecarui tip de eveniment este menit sa defineasca stilul care va caracterizeaza si sa imprime clasa pe care doriti sa o exprimati invitatilor la un eveniment cu adevarat special. Fie ca va inspira pentru evenimente private si speciale prin caracteristici specifice unui salon nunta sau ca va propuneti o Gala sau un eveniment de companie de top, sau chiar un eveniment monden, Salile Hotelului Oltenia sunt alegerea perfecta.

Experienta unei nunti, a unui botez, a unei aniversari sau unei petreceri la Hotel Oltenia este intru totul unica si speciala incat „veti povesti ca a fost altfel”…

Hotel Oltenia este mai mult decat un organizator si consultant de evenimente, este partenerul tau de incredere pe termen lung pentru evenimentele memorabile din viata ta.  Pentru un eveniment, va sfatuim sa ii contactati pe consultantii nostri pentru a stabili impreuna cu acestia varianta optima a meniului, bineinteles in functie si de bugetul dvs. Nu trebuie sa uitam nici bauturile, care sunt dintre cele mai variate, de la sucuri din fructe proaspete, cocktail-uri sofisticate, pana la un vin romanesc de traditie si sampania fina frantuzeasca.

Avantaje:

  • Nu se percepe taxa de tirbuson pentru bauturile spirtoase
  • Meniuri personalizateTur Virtual Hotel Oltenia
  • Tarife speciale la cazare pentru invitatii la eveniment
  • Camera dubla gratuita pentru miri
  • Aranjamentul salii GRATUIT